Tóth Zoltán

Saját élményű

Addiktológiai konzultáns

A blog célja

Kedves olvasó! Bár annyi mindent lehet olvasni az interneten ebben a témában, nem tehetek róla, de hatalmas izgalmat érzek, hogy belemerüljek annak megosztásába, hogy ki számít alkoholistának, vagy mi az, hogy alkoholizmus. Továbbá megvizsgáljuk az egyéb függőségeket közelebbről is. Célom az lenne, hogy értékes, betekintést nyújtsak Önnek. Az interneten elérhető információk sokasága miatt kulcsfontosságú, hogy lebontsuk és megválaszoljuk például azokat az égető kérdéseket, amelyekkel oly sokan küzdenek. Ki számít alkoholistának? Mikor válik valaki alkoholistává? Mi is pontosan a kóros ivás vagy a mértéktelen ivás? És ami a legfontosabb: hogyan tud valaki leszokni az alkoholról, vagy más függőségről és hogyan nyerheti vissza az irányítást az élete felett?

Az alkoholizmus és a függőségek megértéséhez vezető út nem könnyű, de elengedhetetlen, hogy jól tájékozottak legyünk e pusztító szokások különböző szakaszairól és tüneteiről. Tapasztalt addiktológiai szakemberként úgy gondolom készen állok arra, hogy próbára tegyem a képességeimet, és szakmailag megalapozott cikkeket készítsek annak érdekében, hogy segítsek a szenvedélybetegeknek gyógyulást találni. Küldetésem, hogy átfogó és megvalósítható információkkal lássam el Önt, amelyek egy egészségesebb, boldogabb élet felé vezetnek.

ki szamit alkoholistanak
Írásaim célja

Írásaim célja, hogy a függőségekhez hozzájáruló pszichológiai és fiziológiai tényezők feltárásától kezdve a leghatékonyabb kezelések és rehabilitációs technikák feltárásáig, mindenről átfogó képet adjak. Törekszem arra, hogy tartalmaimat széleskörű kutatás, szakértői vélemények és valós példák támasszák alá, továbbá az információk megbízhatóak, relevánsak és naprakészek legyenek.

 

Miközben elmélyedünk az alkoholizmus, kábítószerfüggőség, vagy mondjuk a társfüggőség világában, a reményt és az inspirációt is szeretném elősegíteni. A gyógyuláshoz vezető út lehet, hogy kihívást jelent, de semmiképpen sem lehetetlen. Cikkeimen keresztül sikertörténeteket, hasznos tippeket és motiváló tanácsokat osztok meg, hogy emlékeztesselek arra, hogy nem vagy egyedül ebben a küzdelemben. Van fény az alagút végén, és együtt megtaláljuk az erőt és az elszántságot, hogy legyőzzük a függőséget és visszaszerezzük az életünket.

A józanság érték!

A személyes konzultációk lebonyolítására Budán a Kolosy térnél található diszkrét magánrendelő áll rendelkezésre.

Időpontot telefonon, és a honlapon található űrlap beküldésével is foglalhat.

Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 5-6.

Állapotfelmérésre, vagy konzultációra az alábbi telefonszámon tud bejelentkezni!

Alkoholizmus kezelése - addiktológia Budapest
Abban az esetben, ha írásban szeretne időpontot foglalni kérem töltse ki az itt található űrlapot. Számomra fontos, hogy mielőbb megoldást találjunk a problémára, ezért minden megkeresésre válaszolok.

Az időpont lemondására lehetőség van a konzultációt megelőzően 2 munkanapon belül. A foglalt időpont előtt több mint 48 órával ez díjmentesen megtehető. A le nem mondott vagy későn lemondott konzultációs óra díja a klienst terheli.

Rólam mondták
Simon MarcSimon Marc
12:11 14 Apr 23
Tóth Úr remek szakember, a konzultációi diszkrètek ès tartalmasak. Ajánlom.
zsuzsanna kupizsuzsanna kupi
11:44 14 Apr 23
Én mint felépülő függő, szeretem Zolit hallgatni, mindig kapok valamit ami előre visz. Az a tapasztalat amivel ő rendelkezik , azt tudja àtadni így amit ő àtélt. Ez nagy segítség.
Vilmos KardosVilmos Kardos
10:27 06 Apr 23
Zoltán rendkívűl jó szakember,a szükséges tudás mellett,hatalmas tapasztalattal is rendelkezik.Nagyon sokat segített nekem is,az életemet megváltoztató döntések meghozatalában.Jó szívvel ajánlom,segíteni fog.
js_loader

Elérhetőség

Telefon: +36 30 466 3532

Mottó: 

Mások elítélése helyett próbáljuk megérteni őket. Próbáljunk rájönni, miért teszik azt, amit. Ez sokkal hasznosabb és izgalmasabb, mint a kritika; és szimpátiát, toleranciát és kedvességet teremt. (Dale Carnegie)

Adatvédelmi irányelv

Adószám: 58704916-1-43

EV. nyilvántartási szám: 57050874

Működési engedély száma: 289429

MESZK nyilvántartási szám: 3173322

Székhely: 1184 Budapest, Kézműves utca 10/B. II/5.

Rendelő: 1036 Budapest, Kolosy tér 5-6.

Minden jog fenntartva

©  Copyright by Tóth Zoltán 2022